Publicerad

Diskmaskinrent Cleanosan – Rengör din diskmaskin på djupet

Diskmaskinrent Cleanosan, finns som 2-pack och 9-pack.

Upplever du att din disk inte blir helt ren? Luktar din diskmaskin äckligt? -Det är antagligen eftersom det är dags för en rengöring av maskinens rör, filter och spolarmar. Men ge inte upp hoppet än, det finns en lösning.

Vi vill inleda med att säga att en diskmaskins livslängd alltså kan förlängas genom noggrann renhållning! Här kommer lite information kring problemet och hur det lätt det kan åtgärdas.

Idag är diskmedelstabletter och diskpulver fosfatfria, dessutom innehåller dom ”lågtempaktivatorer” för att kunna rengöra i lägre temperaturer. Vilket är bra eftersom det är bättre för miljön, men det gör att maskinen lättare tenderar att täppas igen i rör och spolarmar. Detta resulterar i disk som inte blir ren och ibland att din diskmaskin luktar illa. Här kommer en enkel lösning på detta vanliga problem.

Rengöring med Cleanosan diskmaskinrent ger en skinande, väldoftande fräsch diskmaskin och ren disk. Vi på Skonsamt har valt att sälja just denna produkt för att den är extremt effektiv, enkel att använda och prisvärd.

Tabletten gör säkert rent i rör, filter och spolarmar som täppts igen av fett och smuts. Den kommer även i en smart förpackning som håller fukt borta och är lätt att återförsluta.

Såhär använder du produkten i 3 enkla steg:
1. Avlägsna folien
2. Placera tabletten i doseringsfacket eller bestickfacket
3. Kör program på minst 60 grader utan fördisk

Rekommenderad användning 1-2/mån (privat bruk).

diskmaskinrent


Här hittar du tabletterna i vår webshop!


Lycka till med rengöringen! Vi svarar gärna på eventuella frågor.

Med vänliga hälsningar,

Skonsamt-teamet
Tips: Vi säljer även rengöringstabletter för tvättmaskiner och toaletter, dom hittar du under fliken rengöring.
Publicerad

Sommaren är äntligen här!

Sommaren är äntligen här, efter en juni med regn och husk. Och vi på Skonsamt välkomnar solen med glädje i våra hjärtan! Visst, med sommaren kommer det kanske lite fläckar på kläder från utomhusaktiviteter, men med ett riktigt bra zeolitfritt tvättmedel så är det inga problem att få bort. Dessutom utan att skada den fina natur som vi älskar att vistas i! Kanske sportar familjen mycket under sommaren? Då kan vi även rekommendera Fit’n Clean. Det är ett supereffektivt tvättmedel för välanvända funktionsplagg och vardagskläder. Dessutom har vi i nuläget reapris på Fit’n Clean Sensitive, då flaskorna är gammal modell och ska säljas ut.

Vi önskar alla våra kunder, gamla som nya, en fantastiskt fin sommar med mycket skratt, grill och gott sällskap! Var försiktiga med huden, och oroa er inte för smutsiga kläder eller skor, det ordnar vi ihop. :)

sommarenärhär

Publicerad

Skonsamt får en makeover

Varmt välkommen till nya Skonsamt, en helt ny shoppingupplevelse till din favoritsida för miljövänliga och effektiva tvätt- och rengöringsprodukter!

Det har varit en lång resa med vår gamla trogna hemsida, men det var äntligen dags att uppdatera både utseende och funktioner – både för att kunna bygga på en bättre grund själva, men även för att det ska bli en ännu bättre upplevelse för dig. Om du är en trogen kund så kommer du genast märka skillnad – sidan är snabbare, har en smartare sökfunktion över hela sidan, spännande shoppingfunktioner som tipsar bättre, allt med ett helt uppdaterat utseende. Du kan till exempel se väldigt tydligt när något finns på rea just nu!

Även betalningssystemet har blivit uppdaterat. Det här gör att betalningsfunktionen är både säkrare och mer bekväm för dig. Det är samma samarbetspartner vi har som förut, Payson betalningar, men gränssnittet är mycket lättare att använda och det behövs inte alls krånglas lika mycket vid utcheckning. Alla betalsätt fungerar som vanligt, fast enklare!

Detta är bara början. Sidan är ombyggd från grunden och vi har stora planer för att göra Skonsamt ännu bättre, som uppfyller många fler av dina behov med fler produkter och fler kategorier, men alltid med samma fokus på vårt motto; hög kvalité, lägsta pris, och skonsamt för miljön. En olycklig effekt av ombyggnationen är att gamla användarkonton med förknippad data har blivit raderade. Men misströsta inte, du behöver inte ett konto för att handla, och du får automatiskt ett skapat för dig vid en genomförd utcheckning så du slipper tänka på det. Från dina kontosidor kan du sedan hålla kolla på dina ordrar och användarinformation (nyfiken på hur och varför vi lagrar data? Läs i vår integritetspolicy!)

Se fram emot mycket spännande händelser på Skonsamt framöver. Tills dess, passa på att fira med oss för vår nylansering och fynda på massvis med varor som vi just har stor rabatt på över hela affären!