Publicerad

Skonsamt får en makeover

Varmt välkommen till nya Skonsamt, en helt ny shoppingupplevelse till din favoritsida för miljövänliga och effektiva tvätt- och rengöringsprodukter!

Det har varit en lång resa med vår gamla trogna hemsida, men det var äntligen dags att uppdatera både utseende och funktioner – både för att kunna bygga på en bättre grund själva, men även för att det ska bli en ännu bättre upplevelse för dig. Om du är en trogen kund så kommer du genast märka skillnad – sidan är snabbare, har en smartare sökfunktion över hela sidan, spännande shoppingfunktioner som tipsar bättre, allt med ett helt uppdaterat utseende. Du kan till exempel se väldigt tydligt när något finns på rea just nu!

Även betalningssystemet har blivit uppdaterat. Det här gör att betalningsfunktionen är både säkrare och mer bekväm för dig. Det är samma samarbetspartner vi har som förut, Payson betalningar, men gränssnittet är mycket lättare att använda och det behövs inte alls krånglas lika mycket vid utcheckning. Alla betalsätt fungerar som vanligt, fast enklare!

Detta är bara början. Sidan är ombyggd från grunden och vi har stora planer för att göra Skonsamt ännu bättre, som uppfyller många fler av dina behov med fler produkter och fler kategorier, men alltid med samma fokus på vårt motto; hög kvalité, lägsta pris, och skonsamt för miljön. En olycklig effekt av ombyggnationen är att gamla användarkonton med förknippad data har blivit raderade. Men misströsta inte, du behöver inte ett konto för att handla, och du får automatiskt ett skapat för dig vid en genomförd utcheckning så du slipper tänka på det. Från dina kontosidor kan du sedan hålla kolla på dina ordrar och användarinformation (nyfiken på hur och varför vi lagrar data? Läs i vår integritetspolicy!)

Se fram emot mycket spännande händelser på Skonsamt framöver. Tills dess, passa på att fira med oss för vår nylansering och fynda på massvis med varor som vi just har stor rabatt på över hela affären!