Publicerad

Diskmaskinrent Cleanosan – Rengör din diskmaskin på djupet

Diskmaskinrent Cleanosan, finns som 2-pack och 9-pack.

Upplever du att din disk inte blir helt ren? Luktar din diskmaskin äckligt? -Det är antagligen eftersom det är dags för en rengöring av maskinens rör, filter och spolarmar. Men ge inte upp hoppet än, det finns en lösning.

Vi vill inleda med att säga att en diskmaskins livslängd alltså kan förlängas genom noggrann renhållning! Här kommer lite information kring problemet och hur det lätt det kan åtgärdas.

Idag är diskmedelstabletter och diskpulver fosfatfria, dessutom innehåller dom ”lågtempaktivatorer” för att kunna rengöra i lägre temperaturer. Vilket är bra eftersom det är bättre för miljön, men det gör att maskinen lättare tenderar att täppas igen i rör och spolarmar. Detta resulterar i disk som inte blir ren och ibland att din diskmaskin luktar illa. Här kommer en enkel lösning på detta vanliga problem.

Rengöring med Cleanosan diskmaskinrent ger en skinande, väldoftande fräsch diskmaskin och ren disk. Vi på Skonsamt har valt att sälja just denna produkt för att den är extremt effektiv, enkel att använda och prisvärd.

Tabletten gör säkert rent i rör, filter och spolarmar som täppts igen av fett och smuts. Den kommer även i en smart förpackning som håller fukt borta och är lätt att återförsluta.

Såhär använder du produkten i 3 enkla steg:
1. Avlägsna folien
2. Placera tabletten i doseringsfacket eller bestickfacket
3. Kör program på minst 60 grader utan fördisk

Rekommenderad användning 1-2/mån (privat bruk).

diskmaskinrent


Här hittar du tabletterna i vår webshop!


Lycka till med rengöringen! Vi svarar gärna på eventuella frågor.

Med vänliga hälsningar,

Skonsamt-teamet
Tips: Vi säljer även rengöringstabletter för tvättmaskiner och toaletter, dom hittar du under fliken rengöring.