Personuppgifter

När du handlar hos oss anger du personuppgifter så som namn, adress, mejladress, telefonnummer och i vissa fall även personnummer. Denna information behöver vi för att leverera varan till dig, men även för hantering av garantiärenden eller försäkringar. Personnummer krävs vid eventuell kreditupplysning.

Personuppgiftsansvarig är vi, Skonsamt AB Karlavagnsgatan 11, 417 56 Göteborg, som behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204). Behandling av uppgifterna kan ske av oss eller av någon av våra samarbetspartners. Syftet med denna behandling är att kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund gällande leveranser, informera om erbjudanden samt fullgöra eventuella bonusavtal. Personuppgifterna behandlas också inom ramen för marknads- och kundanalyser, som utgör underlag för marknadsföring, metod- och affärsutveckling, och för att fullfölja det som krävs av oss enligt lag.

För att kunna upprätthålla en god servicenivå gentemot dig som kund dokumenterar vi all kundkommunikation. Du har rätt att på begäran ta del av dessa uppgifter. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det oss att vidta rättelseåtgärder.

 

Cookies

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies, en cookie är en textfil som skickas ifrån en websida, ex. www.skonsamt.se till din dator där den lagras antingen i minnet (session cookies) eller som en liten textfil (permanenta cookies). Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas.

På www.skonsamt.se används cookies för att ge dig möjlighet att handla direkt på webbplatsen. Om du vill undvika cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies eller informerar om att en webbsida innehåller cookies.

På grund av den teknik som används på www.skonsamt.se kan du inte handla direkt utan att ha cookies tillåtna i din webbläsare. Du kan dock använda webbplatsen för att titta på produkter och priser utan att tillåta cookies.