Hög kvalitativt tvättmedel till rätt pris!

 

tvättmedel

Varumärke

Varumärket Skonsamt och Skonsamt.se ägs helt av Skonsamt AB och står för högkvalitativa och prisvärda tvätt och rengöringsprodukter med smidig leverans.

 

Affärsidé

Genom kostnadsmedvetenhet, enkelhet och prestigelöshet levererar vi på Skonsamt tvättmedel, diskmedel och rengöringsprodukter med bästa totalpris och rätt kvalité till Svenska hushåll genom vår e-handel. Vi skapar mervärde för båda nya och återkommande kunder genom att kontinuerligt utveckla vårt sortiment och ta fram nya prisvärda erbjudanden vilket skapar långa och goda kundrelationer.

Målgruppen är i första hand privatpersoner, föreningar och småföretag som vi når över internet. Vår webbplats är lättillgänglig med de bästa priserna på jämförbara tvättmedel och rengöringsprodukter, snabba leveranser samt en kompetent och snabb kundtjänst.

 

Vår Vision

Vår vision är att vara den ledande e-handlaren och leverantören av kvalitativa prisvärda tvättmedel och rengöringsprodukter till Svenska hushåll med en klanderfri kundtjänst och alla våra beställningar och leveranser är smidiga för oss och våra kunder.

Viktigt

Det som känns viktigast för oss på Skonsamt är bland annat att:

Facebook och instagram

Gå in och gilla vår facebooksida för att delta i tävlingar och ta del av rabattkoder: vår Facebooksida

På instagram lägger vi också upp bilder och erbjudanden lite då och då: vår instagramsida